We leven ondertussen een jaar met het coronavirus. Welke invloed heeft dit op jouw gezondheid, welzijn en leefgewoonten?

En hoe sta jij tegenover de vaccinatie? Laat het  weten door de 6e COVID-19-gezondheidsenquête van Sciensano in te vullen.

Onze vorige COVID-19-gezondheidsenquêtes konden telkens op meer dan 30.000 deelnemers rekenen! Ook deze keer rekenen we op een massale deelname.

Vul de vragenlijst in

De 6de COVID-19-gezondheidsenquête wacht op jou
Ben je 18 jaar of ouder en woon je in België? Vul dan onze vragenlijst vóór 26 maart in. Dit duurt maar 15 minuten en jouw deelname maakt echt een verschil.

De vragenlijst is ook beschikbaar in het Frans, Duits en Engels.

Deel de vragenlijst

We waarderen het als je onze vragenlijst zoveel mogelijk deelt met je vrienden, familie en collega's (van minstens 18 jaar die in België wonen).

De COVID-19-gezondheidsenquêtes in het kort

Deze enquêtes helpen wetenschappers en beleidsmakers om de gevolgen van de coronacrisis in te schatten. Sciensano lanceert regelmatig een nieuwe vragenlijst om:

de evolutie van terugkerende, belangrijke onderwerpen zoals mentaal en sociaal welzijn op te volgen een aantal specifieke en actuele onderwerpen te bevragen (bijvoorbeeld, jouw houding tegenover de vaccinatie).

Dankzij jouw deelname kunnen we trends in kaart brengen en uiteenlopende onderwerpen bestuderen die belangrijk zijn voor de volksgezondheid.'